06 466 11 860 info@rijschoolbaas.nl

Theorie

Voordat je de info op deze pagina leest willen we je attenderen op onze unieke actie: Wanneer jij je theorie certificaat B zonder fouten weet te behalen dan betaalt Rijschool BAAS je het bij ons aangeschafte lessenpakket volledig terug! En bij certificaat A krijg je dan een gratis praktijkexamen! 

De theorie die noodzakelijk is voor het behalen van het rijbewijs, dient bij de kandidaat in het bezit te zijn als deze een Tussentijdse Toets of een examen gaat doen. Wij raden je wel aan om de theorie voor, of in ieder geval zo spoedig mogelijk na aanvang van, de praktijklessen te gaan behalen. Dit voorkomt teleurstellingen wanneer het examen of een tussentijdse toets niet afgenomen kan/mag worden. Om de theorie te leren zijn er drie mogelijkheden, namelijk; zelfstudie, online theoriecursus bij Theorie Toppers en een eendaagse klassikale cursus (AANRADER) bij Theorie Snel Halen klik op de link of vraag hierom bij de rijschool. Voor meer informatie over deze opties kijk je verder, op onze website.

De eerste optie is om de theorie als zelfstudie te leren. Je kunt bij ons kiezen uit twee studiepakketten die je kunt kopen zodat je de volledige theorie kunt leren. Het eerste pakket bestaat uit een uitlegboek, een vragenboek met foto’s en/of een usb stick met theorie examens die vergelijkbaar zijn met de examens van het CBR. Het tweede studiepakket bestaat uit een usb met uitleg, vragen met foto’s en proefexamens. Theorie boek is niet meer nodig Je bepaalt dus zelf hoe je de kennis die nodig is tot je krijgt.

De tweede optie is een theoriecursus online bij THEORIE TOPPERS klik op de link of vraag hierom bij de rijschool.

De derde optie een eendaagse klassikale cursus (AANRADER) bij THEORIE SNEL HALEN klik op de link of vraag hierom bij de rijschool.

Enkele feiten met betrekking tot jongeren die hun theorie willen behalen:

 • Slagen voor het nieuwe theorie-examen lukt vaak niet zonder theorielessen te volgen en examens te oefenen.
 • Slechts 15% van de jongeren stapt naar het theorielokaal van een rijschool.
 • 85% van de jongeren weigert 8 lange avonden of 2 hele dagen in een theorielokaal te zitten. Die 250.000 (!) jongens en meisjes proberen door zelfstudie voor het theorie-examen te slagen. Voor de meeste betekent dat één of meerdere keren zakken.

Toets Jezelf

Wil je weten hoe het met je theoriekennis is gesteld, dan kan je ook de On-line theorietoets uitvoeren. Succes!

Wanneer je klaar bent om een theorie examen af te leggen kan je zelf bij het CBR je theorie reseveren op www.cbr.nl. Als een theorie examen overdag voor jou niet mogelijk is dan is het belangrijk om te weten dat er ook examens in de avond en in het weekend worden afgenomen.

Belangrijk om te weten: reserveer alleen je theorie examen via www.cbr.nl, wanneer je via een zoekprogramma zoekt naar “theorie examen” zal er een lijst aan zoekresultaten verschijnen waarin het CBR helaas niet als eerste genoemd wordt. De andere websites die genoemd worden willen ook geld verdienen aan jouw theorie aanvraag en daardoor zal je altijd duurder uit zijn dan wanneer je dit via de website van het CBR doet. Bovendien zal je via het CBR eerder theorie examen kunnen doen. Zeg het voort!

Let op! Je hebt het volgende nodig als je naar je theorie examen gaat:

Geldig legitimatie bewijs (Europees ID of Paspoort)

Rijschool BAAS wenst je alvast veel plezier toe bij het leren en wenst je succes bij het examen.

Bestel de beste theorie boeken via de Rijschool Baas Webshop

Beoordelingen

  positive review  Can't recommend Rijschool Baas enough! My intake was arranged super quickly and was very informative. All communication was super clear and I loved that all lessons can be scheduled through the handy app. My instructor Patrick has been absolutely amazing! If I ever had to do this again I would pick him again with no doubt. I was a rather stubborn student and he really dedicated a lot of time (and patience) to work with me through all my issues. He knows when to pressure you and when to let go and gives very good feedback and lots of tips. As much as I'm glad that I finally passed I'm going to miss our driving sessions 🙂 Highly recommended!

  Joanna Kania Avatar Joanna Kania
  februari 10, 2023

  positive review  Rijschool Baas is gewoon een geweldig fijne rijschool. Bijna de helft van mijn vriendengroep is er over de jaren heen afgereden. Mijn instructrice Cindy was echt een toppertje, veel mee kunnen lachen en van geleerd. Blijft ook rustig en is gewoon heel prettig in de omgang en heeft ook gewoon een heel lekker wagentje. Simpelweg een aanrader!

  Tonnie Van der Hulst Avatar Tonnie Van der Hulst
  juli 24, 2021

  positive review  Topppp ervaring gehad, mogelijk gemaakt door de geweldige instructrice Cindy! In 1x geslaagd🥳. Super bedankt BAAS en mogen nog vele leerlingen slagen. Hele leuke herinneren 🙌

  Gilles Wegter Avatar Gilles Wegter
  september 29, 2021

Veel Gestelde Vragen

Waar kan ik mijn theorie examen reserveren?
Je kan het beste je theorie examen reserveren bij het CBR. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat er via Google een zoekopdracht wordt gedaan, je krijgt dan diverse websites als zoekresultaat. Echter verdienen deze websites aan jouw theorie aanvraag en hebben ze geen mogelijkheden voor een snel examen.

Rijschool Baas geeft dan ook altijd het advies om je theorie examen te reserveren bij het CBR, je voorkomt hiermee extra kosten en kan sneller examen doen.

Je theorie examen reserveer je dus aleen op: www.cbr.nl

Wat is het beste Theorieboek?
Uit onze jaren lange ervaring is gebleken dat het theorieboek van Veka Best toch wel als het beste theorieboek is om nul fout te halen.

!! Nu tijdelijke SUPER ACTIE !!

Niet eerder vertoond dus grijp je kans!!

– Slaag jij voor je theorie-examen met 0 of 1 fout, dan betaald rijschool BAAS jouw praktijkexamen!

– Maar heb je een lespakket bij rijschool BAAS aangeschaft en slaag jij voor je theorie-examen met 0 fout, dan krijg je van ons het totale bedrag van het lespakket terug!

* Deze actie geld alleen voor het rijbewijs B (personenauto)

* Voor motor; slaag jij voor je theorie-examen met 0 fout dan betaald rijschool BAAS

Wat is de geweldige theorie actie van rijschool Baas?
!! Nu tijdelijke SUPER ACTIE !!

Niet eerder vertoond dus grijp je kans!!

– Slaag jij voor je theorie-examen met 0 of 1 fout, dan betaald rijschool BAAS jouw praktijkexamen!

– Maar heb je een lespakket bij rijschool BAAS aangeschaft en slaag jij voor je theorie-examen met 0 fout, dan krijg je van ons het totale bedrag van het lespakket terug!

* Deze actie geld alleen voor voor het rijbewijs B (personenauto)

* Voor motor is, slaag jij voor je theorie-examen met 0 fout dan betaald rijschool BAAS jouw praktijkexamen!

Gingen je voor

%

Slagingspercentage

Dagen per week