06 466 11 860 info@rijschoolbaas.nl

Welkom bij Rijschool Baas

Rijschool Baas is één van de beste rijscholen met het hoogste slagingspercentage van Amsterdam e.o.
Bij ons weet je zeker dat je snel en goed je rijbewijs behaald.

Motorrijbewijs!

Wil je een motorrijbewijs halen? Rijschool Baas helpt je snel met het behalen van je motorrijbewijs zodat je snel kan gaan rondtoeren!

Speciale actie!

Heb jij een rijlessenpakket gekocht bij rijschool BAAS en behaal je foutloos je theorie certificaat? Dan betaalt rijschool BAAS jou het complete bedrag van je rijlessenpakket terug!

Wachttijden!

Bij rijschool Baas zijn er geen wachttijden om het examen in te plannen bij het CBR. Ook niet voor een herexamen! Desgewenst binnen 2 weken!

Wij hebben geen wachtlijsten om te lessen. Nu inschrijven en volgende week beginnen!

Hoog slagingspercentage

Rijschool Baas heeft één van de hoogste slagingspercentage van Amsterdam e.o!

Voertuigen van top kwaliteit

Bij rijschool Baas gebruiken wij uitsluitend voertuigen van top merken!

Ervaren rij-instructeurs

De instructeurs van rijschool Baas hebben jaren lang ervaring met les geven!

Maak kennis met ons team

Guildo Baas

17 jaar ervaring. Oprichter en trotse eigenaar van Rijschool Baas. In 2004 ben ik begonnen met Rijschool Baas. Inmiddels ben ik bevoegd voor het lesgeven in de categorieën: auto, auto met aanhangwagen, bromfiets, motor, vrachtauto, vrachtauto met aanhangwagen. Gespecialiseerd en gecertificeerd in R.I.S., stagementor/begeleider, opfrislessen en spoedopleidingen.

Stephan Eerhart

12 jaar ervaring. Hiervoor ben ik 10 jaar vrachtwagenchauffeur geweest. Het autorijden zit in mijn bloed en op voetbal na mijn grootste hobby. Gespecialiseerd in spoedcursussen, opfrislessen en het geven van de rijlessen in het Engels.

Cindy Parinussa

8 jaar ervaring. Ik ben een rustige rijinstructrice met heel veel passie voor autorijden. Daarom vind ik het fantastisch om leerlingen het autorijden te leren. Dit doe ik met veel geduld. Wat mij inspireert is dat elke leerling uniek is en ik level me aan de leerling zodat ik hen goed kan begeleiden om dat felbegeerde roze papiertje te halen. Ik ben naast de normale rijlessen ook gespecialiseerd in ADHD, autisme, faalangst, rijangst.

Eki Ekinci

10 jaar ervaring. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. De instructeur die zijn leerlingen écht wilt begrijpen en in de volle breedte wilt helpen met hun rijbewijs. Iedere kandidaat verdient rijlessen op maat. Gespecialiseerd in faalangst, opfrislessen en spoedopleidingen.

Danique Lausberg

7 jaar ervaring. Ik geef met heel veel plezier rijles. Wat ik heel belangrijk vind is dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen en naast het leren er ook heel veel plezier in hebben. Mijn manier van les geven pas ik aan wat de leerling nodig heeft. Gespecialiseerd in faalangst, opfrislessen en spoedopleidingen.

John Parinussa

20 jaar ervaring. Autorijden is een grote hobby van mij. Het lesgeven is mijn passie. Naast de reguliere rijlessen ben ik ook gespecialiseerd in faalangst, circuittrainingen, antislipcursussen en rijlessen in het Engels.

Henna Khan

6 jaar ervaring. Ik ben heel erg gedreven in mijn vak en gepassioneerd, waardoor ik er elke dag er nog meer van geniet. Ik ben naast de normale rijlessen ook gespecialiseerd in faalangst-training en het geven van de rijlessen in het Engels.

Danilo Baas

3 jaar ervaring. Na mijn schooltijd ben ik opgegroeid in de rijschoolbranche, doordat mijn vader Guildo Baas de eigenaar van rijschool Baas is. Hierdoor werd mijn interesse voor dit vak al vroeg gewekt.  In 2019 heb ik de cursus stagementor behaald, Ik heb heel veel plezier in autorijden en dat zal altijd zo blijven en daarom wil ik dit met veel plezier aan leerlingen overbrengen.

Dervis Gen

11 jaar ervaring. Een echte altijd vrolijke Amsterdammer.
Ik doe dit met grote plezier en haal mijn voldoening uit de loyaliteit die ik terug krijg na elk geslaagde leerling. Ik geef vakbekwaam rijles met een tikkeltje fun zodat je plezier in het rijden houd. Gespecialiseerd in het geven van rij-opleiding in stappen, faalangst en het rijles geven in het engels. Gespecialiseerd en gecertificeerd in R.I.S., stagementor/begeleider, opfrislessen en spoedopleidingen.

Vyjay Chabile

10 jaar ervaring. Ik ben geboren in Amsterdam. Lesgeven vind ik leuk. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik zie dan mijn leerling zijn rijbewijs heeft gehaald. Ik ben gespecialiseerd in faalangst, opfrislessen en spoedcursussen en rijles geven in het engels. Daarnaast ben ik een rustige en geduldige rijinstructeur.

Kenneth Postema

Ruim 8 jaar ervaring als rij-instructeur.  Ik zorg voor een leuke sfeer in de auto en kan jouw leren autorijden doormidden van structuur en een hoop handige ezelsbruggetjes! Naast autorijles mag ik ook als OGS+ instructeur lesgeven bij de Brandweer. Dit doe ik eens in de zoveel tijd om het werk leuk en afwisselend te houden. Ik ben ook gespecialiseerd in ADHD, autisme, faalangst, rijangst, spoedcursussen en rijles geven in het engels

Beoordelingen

  positive review  Hele goede rijschool met top rijleraren! Heel erg veel geleerd van Guildo Baas, en daarna heel fijn gelesd en mijn rust gevonden in de auto bij topper Cindy waarmee ik in 1 x ben afgereden. Zij zijn bazen! Dank jullie wel voor het geduld met mij. Ik voel me helemaal klaar voor de weg! Toet

  Zara Gina Dwinger Avatar Zara Gina Dwinger
  November 8, 2018

  positive review  Top rijles gehad van Stephan!! Ondanks de gezelligheid onderweg ook streng genoeg zodat je daadwerkelijk leert van je fouten. Tussentijdse toets gehaald en vervolgens het examen in 1 keer. Dankjewel voor de fijne begeleiding Stephan, ga de dagelijkse ritjes missen!! 😁 5 sterren!

  Evelijn Weert Avatar Evelijn Weert
  March 7, 2020

  positive review  In zes weken mijn rijbewijs gehaald! Dankzij mijn geweldige instructrice Danique heb ik met zoveel vertrouwen leren rijden! Alle communicatie ging super. Danique is enorm betrokken en past alle lessen aan op een manier die bij jou past. Lessen waren LEUK!! Super bedankt.

  Nhung Dam Avatar Nhung Dam
  February 28, 2020

Start direct met lessen en meld je nu aan!

Gingen je voor

%

Slagingspercentage per eerste examens 200 +

Dagen per week